Sunday, November 22, 2009

2012 - Film of The Year

Film : 2012
Director: Roland Emmerich
Cast: John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Chiwetel Ejiofor
Rated 3.0 out of 5.0Rated 3.0 out of 5.0‎ - 2hr 40min‎‎ - Action/Science fiction‎‎ - English‎
Official Website: Click
Comment :

The end of the world is coming in 2012 or so goes the plot of this apocalyptic drama from the director of Independence Day. The movie, appropriately titled 2012, is about a group of people (led by John Cusack) trying to counteract and survive the disastrous events predicted by the Ancient Mayan calendar. Take a look at this teaser trailer and see the destruction for yourself. Not a very long trailer but you get the idea. I assume there will be much more of the same for the whole 2 hours of this movie. Let us know what you think, does 2012 look like it could be another Independence Day? Leave a comment below.

2012 Film trailer:

2012 Ost- Adam Lambert @ Time For Miracles

Lepak2 - 2012 & A Christmas Carol katanya…

Movie : 2012 (English)
Venue : MBO, Galaxy Ampang, KL
Date/Time: Nov 20th, 2009 @ 1130
Rating: 4.5stars/5stars

Comment : Over the decades, many have prophesised that the world will end when the ancient Mayan calendar ceases on 21 December 2012. But before that occurs, the human race is bound to face natural disasters such as massive volcano eruptions, typhoons and other natural calamities. An academic researcher opens a portal into a parallel universe and makes contact with his double in order to prevent an apocalypse predicted by the ancient Mayans.

The best film of the year for me.. suka sangat, mmg best giler dengan banyak effect dan buat insaf seketika menonton filem ini. kenapa? entahla pergi tgk sorg2 filem ni..walaupun agak lama jalan citer ni, 2jam 40 minit tp terasa masa berjalan begitu pantas.. ada org suka, ada org tidak suka.. biasala bukannya senang nak memenuhi hati semua org.. memang vassst.. nak tgk lagi ke? semestinya.. heheh

Movie : A Christmas Carol (English)- 3D
Venue : GSC Times Square, KL
Date/Time: Nov 20th , 2009 @ 1700
Rating: 2stars/5stars

Comment : Charles Dickens' timeless tale of an old miser who must face the Ghosts of Christmas Past, Present and Yet-to-Come, as they help bring kindness to his otherwise cold heart. The Ghosts remind him of the man he used to be, the hard truth of what the world is today, and what will happen if he does not strive to be a better man. Set around Christmas, the most joyous day of the year, Scrooge realizes the sharp contrast of his own personality. Jim Carrey plays four separate roles in this updated version of "A Christmas Carol." Carrey portrays Scrooge, as well as the three ghosts (Past, Present, and Yet-to-Come). Robert Zemeckis ("Back to the Future" trilogy) has his chance to dabble in telling a story through the windows of time, as he directs the long-awaited remake.

Bagi filem ni pulak, tersilap sebab tgk trailer ngan iklan macam hebat.. tgk 3D pulak tu..tapi tak berbaloi, siap mengantuk tgk filem ni.. biasa2 ajer bagi aku.. malas nak komen lebih.. mmg tak best pun.. koser.. nak tgk lagi ke? ditch la u all..

Wednesday, November 18, 2009

Lepak2 - The Box katanya…

Movie : The Box (English)
Venue : MBO, Galaxy KL
Date/Time: Nov 16th , 2009 @ 1415
Rating: 2stars/5stars

Comment : A small wooden box arrives on the doorstep of a married couple, where they become instantly wealthy upon opening it. Little do they realise that opening the box also kills someone they do not know.

Bagi aku filem ni agak heavy sikitla sbb nak kena faham jalan cerita dia.. kalau ke tandas namanya takkan faham la citer ni.. sbb tak de plan lain sempena cuti, ikut ajerla si Ayul ni ajak.. biasa ajer bagi.. nak tgk lagi ke? sorry.. heheh

Sunday, November 15, 2009

Lepak2 - Pisau Cukur katanya…

Movie : Pisau Cukur (Malay)
Venue : GSC, Pavillion KL
Date/Time: Nov 15th , 2009 @ 1410
Rating: 2stars/5stars

Comment : What happens when prey and predator are both trapped on a luxury cruise ship? Two gold digging girls, Bella and Intan come face to face with three Datuks, three Datuk's wives, two Datuk's children, one private detective and one diehard fan of Bella's. Who are the predators and who are the prey? On a voyage that's full of surprises, anything can happen.

For me filem ni biasa ajer bagi aku..dah disebabkan Kamalmo mengajak ..okla kataku sebab tak de plan lain.. okla jugak filem ni..just ringan2 citer ni dan tak memberatkan kepala.Sesiapa yang pernah menonton Gol dan Gincu.. lebih kurang ajer la filem ni sebab pengarah yang sama.. Okla.. nak tgk lagi ke? no..thanks ajer

Saturday, November 14, 2009

Ramai tunggu gambar anak kembar Ziana Zain

Banyak peminat sedang menunggu masa untuk menatap wajah anak kembar penyanyi Ziana Zain. Lambat betul penyanyi bersuara lantang tu membenarkan pihak media merakam wajah anak kembarnya.

Pihak media kerap meminta kepada pengurus Ziana untuk merakam gambar terbaru Ziana bersama anak kembarnya. Alasan yang diberi ialah penyanyi itu belum bersedia kerana sedang berpantang. Lamanya Ziana berpantang ya.

Ziana Zain.
Agaknya ada sebab tertentu membuatkan Ziana belum sedia. Mungkin juga dia terikat dengan perjanjian.

Manalah tahu Ziana dan anak-anaknya bakal muncul secara eksklusif di mana-mana media.

Ada juga terdengar Ziana terikat dengan penggambaran program realiti yang membabitkan anak-anaknya itu.

Selagi belum selesai penggambarannya dan selagi ia belum disiarkan kepada umum selagi itulah Ziana kena duduk diam dulu.

Ingat tak Erra Fazira dulu. Bukan main lagi berahsia dan enggan membenarkan pihak media merakam gambar anak sulungnya. Rupa-rupanya dia terikat dengan program Gugu Gaga Erra.

Agaknya Ziana dan anaknya juga sedang sibuk menjalani penggambaran. Tunggulah bila agaknya masa Ziana sedia berkongsi cerita indah bersama media dan memuaskan hati peminat.

Ziana Zain belum sedia tunjuk anak... sampai bila? Tak tahulah.

Source: Mangga Online

Thursday, November 12, 2009

Tips: Credit Cards Info

4 things you should never do with your credit cards:

1. Don't make only the minimum payments. This stretches out your payment and, thanks to the interest, significantly increases your overall cost.

2. Don't carry too many cards. Multiple cards make it easier to rack up debt because it's harder to keep track of your spending. Having lots of cards isn't necessarily bad for your credit, but misusing them is. So limit your plastic to two national cards (store cards often carry higher interest rates) that you manage carefully.
3. Don't miss payment due dates. Not only will you be hit with a late fee-as high as $39 on some cards-but your interest rate could also jump. Sign up for online banking or pay over the phone if you're up against the deadline. (You may pay a processing fee, but it will probably be less than the late fee and the possible interest-rate hike.)

4. Don't take cash advances. These advances generally come with sky-high interest rates and service fees, making them a far too expensive way to get cash. Avoid at all costs.

Source: Yahoo tips

Wednesday, November 11, 2009

Lepak2 - PHOBIA 2 katanya…

Movie : PHOBIA 2 (Thai)
Venue : MBO, Galaxy Ampang KL
Date/Time: Nov 11th , 2009 @ 1230
Rating: 1.5stars/5stars

Comment : The screaming experience from 2008 is about to return with a portmanteau horror film by directors - Banjong Pisanthanakun (4BIA - In the Middle), Paween Purijitpanya (4BIA- Tit for Tat), Songyos Sugmakanan and Parkpoom Wongpoom (4BIA - The Last Fright).

Seperti yang diwawarkan, diiklan, di youtubekan dan seperti dikomen seorang manusia tu, macam berbaloi la jugakla kalau menonton filem ni, maklumlah tak ada apa nak dibuat dikala cuti sehari apa lagi..ayul..jom la teman hem tgk filem ni..ingat nak buat marathon tp sbb kecewa punya pasal, jom la balik. lepak umah tgk astro lagi bagus..Memang agak susah kalau nak tgkkan skrg filem Asia ni yang betul2 bagus macam Tsunami, filem Korea tu.. apakan daya.. bukan seperti yang dijangkakan.. so nak tgk lagi ke? motif la sangat kalau tgk lagi... koser

Monday, November 9, 2009

Desperate Housewives

Desperate Housewives (DH) - The best ever TV series... What i can say.. so for this time, sama2 kita share about this TV series.

Desperate Housewives is an American television comedy-drama series created by Marc Cherry, who also serves as show runner, and produced by ABC Studios and Cherry Productions. Executive producers, as of the fourth season, are Marc Cherry, Bob Daily, George W. Perkins, John Pardee and Joey Murphy, David Grossman, Larry Shaw and Sabrina Wind.

The setting of the show is the street of Wisteria Lane in the fictional American town of Fairview in the Eagle State. It follows the lives of a group of women, seen through the eyes of their dead neighbor. They work through domestic struggles and family life, while facing the secrets, crimes and mysteries hidden behind the doors of their—at the surface—beautiful and seemingly perfect suburban neighborhood.

The show features an ensemble cast, headed by Teri Hatcher as Susan Mayer, Felicity Huffman as Lynette Scavo, Marcia Cross as Bree Van de Kamp and Eva Longoria Parker as Gabrielle Solis. Brenda Strong narrates the show as the deceased Mary Alice Young, appearing sporadically in flashbacks or dreams. The show is inspired, to an extent, by the 1999 film American Beauty.

Since its premiere on ABC on October 3, 2004, the show has been well received by the critics as well as the audience. The show is a multiple Emmy, Golden Globe and Screen Actors Guild award winner, and in April 2007 it was reported to be the most popular show in its demographic worldwide, with an audience of approximately 120 million.

BTW, so far I already have all DH collections..waiting for season 6 to be release soon.. let we see..

Saturday, November 7, 2009

Piala Malaysia : N9 vs Kelantan

PERLAWANAN akhir Piala Malaysia antara Kelantan dengan Negeri Sembilan di Stadium Nasional Bukit Jalil malam tadi tercemar dengan insiden yang sangat memalukan.

NEGERI SEMBILAN menamatkan penantian selama 61 tahun untuk muncul juara Piala Malaysia buat kali kedua selepas kali terakhir melakukannya pada 1948. Kejayaan itu diukir selepas menewaskan Kelantan 3-1 pada perlawanan akhir Piala Malaysia 2009 di Stadium Nasional, Bukit Jalil malam tadi (Nov 07th, 09).

Penyokong Kelantan bagaikan hilang pertimbangan sehingga sanggup membakar harta awam seperti kerusi di tempat duduk stadium ketika perlawanan itu berlangsung.

Thursday, November 5, 2009

Lepak2 - Jennifer's Body katanya…

Movie : Jennifer's Body (English)
Venue : MBO, Galaxy Ampang KL
Date/Time: Nov 04th , 2009 @ 1230
Rating: 3.5stars/5stars

Comment : From the Oscar®-winning screenwriter of "Juno", a small-town high school hottie Jennifer (Megan Fox) is possessed by a hungry demon and guys, who never stood a chance with her, take on new lustre in the light of Jennifer's insatiable appetite.

Filem ni memang hebat dan terpegun sekejab melihat kecantikan Megan fox. mmg lawa giler dia dalam filem ni.. Citernya pun ok.. best jugakla... nak tgk lagi ke? will consider


Related Posts with Thumbnails