Friday, March 20, 2009

Lepak2 - Dragonball katanya….



Hari ni cuti seperti biasa tiada plan nak buat apa.. gigihla sorg2 pi menonton wayang sebab boring tak tau nak buat apa kan... Kita ikuti serba sedikit ulasan filem ini -
Dragonball Evolution



Movie : Dragonball Evolution
Venue : GSV, Pavillion KL
Date/Time: March 20th , 2009 @ 1245
Rating: 3stars/5stars

Comment :
Bagi aku filem ini tidaklah sehebat yang dijangkakan kalau nak dibandingkan citer2 seperti Superhero comic lain like Transformer, X-Men dan sebagainya. Jalan cerita dia biasa sahaja dan kuasa2 yang ditonjolkan tidak sehebat dalam komik dia... Overall, okla kalau nak menonton kalau dah tiada pilihan filem lain untuk ditengok... Well, org tanya nak tgk lagi tak? malas la... huhuh

1 comment:

  1. wah tgk sorg ke? gagah! hmm x best ye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails