Sunday, October 11, 2009

JJCM- Port Dickson Oct09 Trip

Port Dickson Oct09 Trip

Location :
Le Paris Hotel & Resorts, Port Dickson, Negeri Sembilan Malaysia
Date: Oct 10-11, 2009
Cost: RM88.88 (accomodation)
Rating: 2 stars/5 stars

So long no travel, no trip yeah.. bit busy with schedule and no budget. Well, after thinking because got 4days off day, compare normal activity just watch movie so lets we travel but 1st must not to far and not too expensive. After thinking lets we choose PD again.. hahah.. easy and relax.

1st on mind yeah of cos la relax.. but when the 1-2 days before we went there, then realized got elections there.. ayooo.. 1st on my mind traffic and .. what to do because hotel already confirmed.. want cancel but non refundable. So just go ahead with plan. My fren that joint me this time Mr Ayul.. hahah.. so lets we see what we can get there..

Inilah bilik kitaorg stay.. STANDARD TWIN..suitable dengan rate dia ..

Ptg kitaorg bersiar2..so merasa la suasana election Bagan Pinang area ni.. havoq trafficnya..



Dah puas pusing2 tgk election area, kitaorg stop by ke Pantainya.. ramai jugak org erk..

Malamnya singgah ke Billion Supermarket, tgk apa yang ada. Selama ke PD, tak pernah singgah kan.. merasalah.. hasilnya hampeh.. tida apa dibeli

Penutup malam sebelum balik ke bilik dan melabuhkan tirai malam, kitaorg makan la seafood kat restoran di situ.. sorry tak ambik photo makanan yg kita org nikmati sebab terlupa bawak camera.. tapi ada lah resit sebagai buktinya.. huhuh

7 comments:

  1. aku di PD juga pada 8-11 Okt. Tinggal di Regency.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails