Tuesday, September 15, 2009

Persiapan Aidilfitri 2009 Part1

Kira-kira jangan tak kira..today 15Sept2009, lagi 5 hari u all.. nak raya dozes.. tiba2 teringin pulak nak ke Bazzar Ramadhan kat Setiawangsa tu.. yg dikatakan best sgt..ntah apa yang ada pun tak tau.. sempat jugakla tgk Bazar bersama Shamsul Rau-rau tu kat TV3.. macam menarik..so apa lagi ajakla bersama hmate aku ke sana.. mana la tau ada jupe apa2 kan..

Merasa kita jalan2.. jom...

Amboi ramainya org..walaupun baru pukul 4-5pm kan..

Inilah dia cucur kat dalam show tu.. macam2 cucur katanya..tp tgk puhhh.. ada berapa jenis jek.. sempat jugkla hmate aku tapau...

Kat sebelah tu pulak, ada variety of kerabu .. tp macam biasa jek kan... sempat mengidam dtg la beli yer.

Berikutnya merasa la pulak kita pergi servis kete.. dah nak balik raya jauh pulak tu dalam 6-8jam gitu..thn ni balik Sg Ular, Pahang katanya.. jom2 kita pi servis kat Cheras ajer..sejam setengah menunggu.. penat oii

My baby car sedang diprepare utk servis ....

Kesian kan.. kena cuci segala yg patutla tuh....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails