Thursday, September 10, 2009

Persiapan Aidilfitri 2009

Parghh.. seminggu lagi dah nak raya. Yang best kali ni, aku bjaya dapat cuti lama utk raya .. pecah rekod la 2minggu kali.. start 14Sept-26Sept. Plan nak balik awal kg tapi tgkla cam ner.. Sempena raya tahun ni, sempat jugakla borong utk raya.. kita saksikan apa yang dah di beli dan persiapannya sekali..

Pertama sekali pasal kuih raya ni..disebabkan my sister dah pesan awal2 jgn beli banyak kuih2 ni..so aku decided la beli ajer la yang macam biasa.. my trademark kalau balik kg.. semestinya "ALMOND LONDON"..

Thn ni pulak buat kelaianan sikit sbb tak pnah beli mercun utk anak2 buah..so merasa la kembali ke zaman sekolah rendah dulu.. huhuh

Sempat jugakla tukar raya thn ni.. sumbangan anak yatim katanya.. motif ???

4 comments:

  1. baju raya?
    kasut raya?
    sampul duit?
    songkok raya?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails