Monday, June 22, 2009

JJCM- Port Dickson June09 Trip

Port Dickson June09 Trip

Location :
Le Paris Hotel & Resorts, Port Dickson, Negeri Sembilan Malaysia
Date: June 21st- June 22nd, 2009
Cost: RM110 (accomodation)
Rating: 2 stars/5 stars

Well u all, dah katanya cuti 3 hari tak tau nak buat apa..so saja buat plan mengejut..namanya mengejut bukan plan la kan.. koser yer... so pi la PD ni..katanya nak merasa
Le Paris Hotel & Resorts (LPHR) kat PD, tgk dalam gambar macam hebat..tak tau la kan.. mulanya nak merasa The Legend Water (LGW) Chalets, tapi mah-mah dibil... so canx jerk la nak merasa duk LGW ni... so apa kata kita merasa tgk LPHR ni kan..

Hotel Overview
Le Paris Hotel & Resorts is located within walking distance from Port Dickson Town, in one of the most popular beach resorts in the West Coast of Peninsular Malaysia. Formerly the Costa Rica Apartments, Le Paris features 316 rooms and 1, 2 and 3 bedroom apartment suites offering facilities suitable for business or leisure.

Mmg tak buat aktiviti apa sgt kat PD ni, sbb kuar ngan kwn baru yang baru kenai katanya..lepak2 hotel, jalan2 kat pantai, makan2 durian, seafood dan segalanya... huhuh kenyang..

Suasana bilik yang nyaman gitu..merasa dapat superior room.. ada 1 king size lg 1 single.. so ada makna ke bersekedudukan ?

Berikut sedikit suasana dari luar bilik..mmg special request nak seaview ..

ini tak tau pelantar minyak ke apaBawah ni pulak sunset kat PD, cantik jugak kan

4 comments:

  1. jauh beza dengan kecantikan pantaipantai di Pantai Timur Semenanung

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails