Sunday, June 28, 2009

Lepak2 - Transformers katanya…







Movie : Transformers: Revenge Of The Fallen
Venue : Gsc, Pavillion,KL
Date/Time: June 28th , 2009 @ 0045
Rating: 4.5stars/5stars

Comment :
"Decepticon forces return to Earth on a mission to take Sam Witwicky prisoner, after the young hero learns the truth about the ancient origins of the Transformers. Joining the mission to protect humankind is Optimus Prime, who forms an alliance with international armies for a second epic battle".

For me memang berbaloi beratur 1/2 hour nak beli tiket. Sbb memang vast dan suka sangat filem ni. Boleh dikatakan movie of the year la for me..mengulangi sejarah LOTR, yang sememangnya aku suka giler..jalan citer pun best walau ada sedikit sebanyak yang tak boleh difahami tapi mmg kelas sgtt.. nak tgk lagi la citer ni walau org tanya nak pergi lagi ke?

Siap ada trailer lagi ni cam ner?

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails