Friday, May 15, 2009

Final - Akademi Fantasia 7

Hi all.. today saja lepak2 depan astro, tgkla konsert ke 9 AF7 ni sbb tak sempat tgk last week, sbb berada di bangkok. Merasa tgk sorg sbb hmate pi kerja.. Dalam tgk2 tu sbb malam ni May 16th, 2009- Final AF7.. Kesimpulan dari konsert 1-9 yang mana sempat aku tgk, walaupun asalnya target aku buat pelajar yg bernama Aisyah tapi sudah terkeluar pada konsert ke 8, kini pilihanku bertukar pada jejaka hensem dari Johor Bahru- AKIM (official website)

Sepanjang konsert yang ado, paling suka 2 show ni yang paling aku suka

1. Hafiz - I believe I can Fly



2. Akim - Im yours



Rupanya si Akim pernah pergi audition OIM3 jugak, lepas saja browse internet ni.. ni version tak formal pulak, mmg dia suka lagu ni yer:



Tapi kalau ikut transformasi yang penting, aku nak Akim yang menang sebab memang nampak peningkatan dari segi imej dan jugak nyanyian. Cuba korang compare Akim Dulu:



dan sedikit promo utk Akim:


Akim dulu dan sekarang:

Sama2 kita nantikan final malam ni, May 16th, 900malam di Stadium Putra Bukit Jalil, bagi:
  1. Akim
  2. Hafiz
  3. Isma
  4. Yazid

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails