Monday, May 11, 2009

JJCM- Bangkok Trip May 2009 Pt1

Bangkok Trip - Pt1 (Accomodation)

Location : Bangkok, Thailand
Date: May 07th - May 11th, 2009
Cost: RM250 (AirAsia flight return)
Rating: 4 stars/5 stars

Kali ni rasanya dah agak lama tak travel ke oversea, pk punya pk lepas pergi Phuket last Nov 2008, merasa pi Bangkok kawan aku cakap. Dia sibuk2 tgk AirAsia tiket..katanya punyalah murah... booking jer la utk kitaorg berdua jalan2 sambil menengok shuben. So kitaorg pi la travel.. nak duk hotel mana kali ni? merasa la duk Omyim Lodge kali ni..

Well utk kali ni, kita tgk edition intro dulu la yer sbb byk sgt gambaq nak upload nnt bosan lak kan.. ok lets join us..

Aircraft AirAsia Airbus sajak... balik pun sama gak.. Well done smooth flight AK750 KL-BKK, tapi macam lakhnat return flight AK739, bukan pasal AirAsia tapi passenger's busuk sekal ..

Ni hotel yang kitaorg stay, OMYim Lodge .. cantik jugakla walaupun ala guesthouse aja, tapi affordable and satisfy jugakla sebab security 24 hrs walaupun tak ramai sgt shuben jes kat hotel ni.. plu katanya.. its okla sbb bahagia duk hotel ni..lets cruising bilik dia kakak..


Kat bawah ni pulak, lobby hotel ni.. simple and nice


Okla u all, kita bertemu lagi dalam sesi akan datang yang akan menyusul, nak mandi sat no..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails