Saturday, May 30, 2009

Transformer - Push katanya….

Tiba2 Kamalmo call, katanya jom tgk wayang sbb tak der apa nak buat. Kitaorg pun try la online purchase. Masuk GSC, macam hampeh busy jer manjang tak masul. Last2 try ngan TGV pulak, lepas mencuba banyak kali, berjaya jugakla beli. Alhamdulillah.



Movie : Terminator Salvation
Venue : TGV, KLCC, KL
Date/Time: May 30th , 2009 @ 2355
Rating: 4.5stars/5stars

Comment : Set in 2018, the film focuses on the original war between the human race and the Terminator computer network, Skynet. After destroying almost the entire human race on Earth in a nuclear holocaust, a group of survivors led by John Connor stands up to the war and together they struggle to keep those machines at bay and from completely wiping away the human race.

Thanks for
McG and Bryce Dallas Howard, Christian Bale, Sam Worthington sbb menyajikan sebuah filem yang sekian lama aku memang tunjuk high quality macam LOTR movie.. mmg superb citer ni dan memang aku suka gile... jalan citer yang fast dan penuh actions..fuhh..walau tgk midnite, mulanya mata ngantuk tapi after 5minutes tgk terus cerah mata ni.. apa yg boleh aku kata memang best giler....

Orang tanya nak lagi ke? of cosss la...

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails